Buitenschoolse opvang

 

Dak Kindercentra organiseert de voor- en naschoolse opvang in De Driemaster en daar kunnen álle kinderen van onze school gebruik van maken.

 

Kinderen leren iedere dag door samen te spelen en de wereld te ontdekken. Plezier gaat bij Dak hand in hand met ontwikkeling. Dat houdt in dat je je onontdekte talenten kunt ontwikkelen in een van de drie grote lichte ruimtes. Speel tafelvoetbal of airhockey in het tienerlokaal en laat zien hoe goed je kunt gamen op de spelcomputer. Daarnaast is het een “Techniek en ik” locatie, dus worden er talloze technische activiteiten aangeboden. Houd je meer van buitenspelen? Kom dan lekker voetballen op het grote speelplein en oefen je nieuwe trucjes.

 

Ophalen

De kinderen van de groepen 1 en 2 worden opgehaald door de pedagogisch medewerkers van Dak en de kinderen vanaf groep 3 lopen zelf de buitenschoolse opvang.  

 

Kom eens langs

Voor het maken van een afspraak voor een rondleiding of meer informatie over de opvangvormen, kunt u contact opnemen met de afdeling Klantadvies van Dak Kindercentra via: 088-750 91 10